2018. Székesfehérvár: - Varga-Csatorna ikresítés

A Felsővárosi vízrendezések és a Varga-csatorna megnövekedett vízgyűjtő területe okán Székesfehérvár Önkormányzata a csatorna meglévő áteresze mellé egy új, nagy átmérőjű csőátereszt telepített.

Projekt Információk

Négy hónap alatt, bruttó 61,7 millió forintból, határidőre elkészült beruházás a tervezettnél 15 millió forinttal olcsóbban valósulhatott meg

A csővezetékek, amelyeket a projektben 100 méter hosszban használtak, az Aszalvölgyi-árokból származnak. Az 1,50 méter belméretű és 2 méter hosszú vasbeton csöveket párhuzamosan fektették a meglévő áteresz mellé, zárt szelvényű átvezetéssel.

Határidő előtt elkészült

Védjegyünk a kiszámíthatóság és a pontosság

Gazdaságos tervezés

Az új áteresz gazdaságossági okokból bontott csőelemekből épült ki, ami ennek ellenére tökéletesen és időtállóan ellátja a funkcióját.

Takarékos megvalósítás

15 millió forinttal olcsóbban valósulhatott meg

Határidő előtt elkészült

Székesfehérvár Önkormányzatának beruházásában elkészült a Felsőváros vízrendezésének I-II. üteme, a Varga-csatorna Bőrgyár utcai szakaszán a mederburkolás és a Berényi utca – Nefelejcs utcai átkötés, aminek következtében jelentősen megnövekedett az a vízgyűjtő terület, amely a Varga-csatornát terheli.

Beruházási érték

61,7 millió forint

A szélsőséges időjárási viszonyok, a „villámárvizek” több és gyorsabb lefolyású vízmennyiségét – ami a Varga-csatornán a korábbiakhoz képest érkezik – a Bátky Zsigmond utcai áteresz már nem lett volna képes elvezetni, ezért a meglévő mellé egy új, nagy átmérőjű csőáteresz épült.

0 +
Milliárd forint projekt érték
0 +
Elégedett ügyfél
0 %
Határidő garancia
0 év
Szakmai tapasztalat

Küldj üzenetet

Ha szeretnéd felvenni velünk a kapcsolatot, ne habozz!